Úklid vaší firmy/kanceláří jako firemní benefit pro vaše zaměstnance?proč ne!

Podpořte svůj byznys benefitem, který určitě ocení každý váš zaměstnanec. Tímto benefitem myslíme úklid vaší firmy a kanceláří úklidovou firmou. Ano, přesně tak, nezbláznili jsme se. Věřte, že každý zaměstnanec ocením když může pracovat v čistém a voňavém prostředí, které je pravidelně udržováno úklidovou firmou, která bude zajišťovat pravidelný úklid kanceláří.

Proč poskytovat takové benefity? Spokojenost vašich zaměstnanců má nesmírný vliv na obrat, fungování vaší firmy i na firemní kulturu. 

Úklid firmy a kanceláří je již dnes ve spoustě firem standardní věc a je pravdou, že když onemocní sekretářka, nic tak hrozného jako když onemocní uklízečka – kdo umyje ten záchod, vyčistí kuchyňku nebo vynese všechny koše?

Například pokud zaměstnáváte převážně ženy – skvělým firemním benefitem, který na 100 % ocení každá žena, je úklid domu, bytu či domácnosti zdarma úklidovou firmou. Benefit úklid domu či bytu pomůže vašemu zaměstnanci lépe organizovat pracovní a osobní život. Zaměstnanec bude méně stresovaný, lépe si zorganizuje svůj osobní život a může se více věnovat práci a projektům.

Děkujeme za toto krátké zamyšlení a pokud máte zájem jako firma o úklid kanceláří, či vaší firmy, neváhejte se na nás obrátit.

tým BT Facility

Napsat komentář