Čištění koberců a sedaček? Jak to funguje

Díky naší mnohaleté zkušenosti s čištěním koberců máme zkušenosti se speciálními šetrnými prostředky. Prostřednictvím našich profesionálních extraktorů firmy Kärcher dodáme vašemu koberci nový vzhled. Oddělená nádrž na čistou a špinavou vodu zajistí, že váš koberec se setká jenom s čistou mycí směsí, kterou tlakem dostaneme do koberce a vzápětí jedním tahem vysajeme. Výsledkem čištění koberců, čalounění a sedačky bude zářivá barva vašeho.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Jak dlouho to bude schnout po čištění koberců mokrou cestou?

96% vody je odsáta v čisticím procesu extraktorem. Schnutí záleží na materiálu. Obvyklá doba schnutí koberce je cca 3-4 hodiny.

Jak dlouho bude trvat čistění koberců?

Při ploše koberce 25m2 bude čisticí proces trvat zhruba 1h. Samozřejmě záleží na znečištění.

Doporučení – před čištěním koberců je nutno nejprve koberec řádně povysávat!

Vanish nebo strojové hloubkové čištění koberců, sedačky a čalounění mokrou cestou?

Jako firma s mnohaletou praxí čištění koberců můžeme potvrdit, že pokud se nechcete nadřít s nejistým výsledkem. Zavolejte si nás. Problémem u Vanishe je, že většina našich zákazníků ho aplikuje na velký koberec nebo sedačku. A pak špína s vanishem není odsáta pryč z koberce nebo sedačky. To způsobí, že špína je zanesena hlouběji do vláken a později se dostane na povrch a vytvoří mapu. Pokud Vanish tak jednoznačně jenom na koberce menších rozměrů, které můžete dát do sprchy a vysprchovat. Při sprchování se většina špíny dostane pryč. Avšak pokud koberec do sprchy dostat nemůžete, nebo chcete čistit Vanishem sedačku. Raději si nás na tuto práci zavolejte.

Podívat se na výsledky můžete zde: http://www.youtube.com/watch?v=1oaY2lpAfVo&feature=related nebo v naší fotogalerii.

Napsat komentář