Nebaví Vás sečení trávy? máme pro Vás řešení

Sečení, sekání trávy, údržba zeleně

Provádíme sekání malých i velkých travnatých ploch a máme na to odpovídající stroje. Menší plochy sekáme pomocí motorových sekaček a okraje pozemku pomocí strunových sekaček. Na rozsáhlé travnaté plochy používáme řadu traktorů v závislosti na rozsahu a terénu s možností mulčování nebo sběru posečené trávy. Zajistíme i odvoz posečené trávy nebo rostlinných zbytků.
Po oboustranné domluvě  přijedeme, postaráme se o Váš trávník – posečeme, na přistavený vozík naložíme zbytky posekané trávy, uklidíme a nepořádek odvezeme s sebou.

Mulčování trávy

Mulčování trávy je ideální varianta pro údržbu travnatých ploch, které se sečou jen několikrát do roka – například hektarové plochy u nákupních center, stavební pozemky čekající na kupce apod. Mulčováním trávu rozsekáme v jakékoli výšce na menší kousky, které zůstanou na místě a postupem času setlejou. Mulčování je ideální varianta pro finančně nenáročnou údržbu travnaté plochy, jelikož odpadá odvoz posečené trávy.

Ceník

Udržujeme nejnižší ceny v České republice a průměrně sečeme, sekáme i mulčujeme za 1 Kč / 1m2. Tato průměrná cena se však nevztahuje na pozemky menší než 7000 m2, v takovém případě máme ceny výhradně smluvní.

Nacenění zakázky je ZDARMA. Cena našich služeb se vždy odvíjí od technické a časové náročnosti.
Konečnou cenu Vám můžeme sdělit už po zaslání těchto informací:

  • Výška travního porostu
  • Velikost plochy
  • Terén ( jde o svah či rovinu, kamenitý nebo rozmočený povrch atd.)

V případě že to z vaší strany bude možné, poprosíme o zaslání orientační fotografie.

Nabízíme také možnost objednání pravidelné údržby zeleně v letním období DUBEN – ŘÍJEN:

Nebaví Vás na chalupě, na baráku nebo okolo firmy věčně sekat trávu a raději budete odpočívat? Jsme tu právě pro Vás.  Dáme Váš trávník do latě“ Svěřte údržbu trávníku do našich rukou! Protože se na sekání trávy specializujeme, můžeme Vám nabídnout ty nejlepší služby za velmi nízké ceny. Sekání si objednáte, vyberete si termín, který vyhovuje vašim požadavkům a především: okamžitě se dozvíte cenu, kolik Vás bude objednávka stát. Starosti s údržbou travnatých ploch se staly minulostí.

 

Napsat komentář