JAK SPRÁVNĚ VYBRAT ÚKLIDOVOU FIRMU?

Čistota je půl zdraví. A co půl pracovního výkonu? Určitě nám dáte za pravdu, že pořádek na pracovišti má prokazatelně pozitivní vliv na výkony i morálku zaměstnanců. V dnešní době se vyplatí najít si na úklid kanceláří, firmy či společných prostor bytových domů externí firmu, která zajistí kompletní úklidové služby. Jak ale úklidovou firmu vybrat?

I tady je důležitá strategie, ostatně jako u všeho. Nejprve si proto rozmyslete, jaký typ úklidových služeb vlastně hledáte. Máte zájem o pravidelný úklid? Uvítali by jste úklid během dne nebo až v odpoledních hodinách po pracovní době? Teprve jakmile si utřídíte všechny svoje požadavky, můžete začít s hledáním úklidové firmy, jejíž služby vám budou sedět.

To se snadno však řekne, nicméně úklidových firem je v dnešní době na trhu opravdu mnoho, výběr tak rozhodně neberte na lehkou váhu. Když do vyhledávače zadáte klíčová slova, například úklidová firma Uherské Hradiště, určitě budete překvapeni, kolik výsledků dostanete. Podle čeho ale pak poznat, že je, co se úklidu v Uherském Hradišti a jejím okolí týče, ideální volbou úklidová firma BT Facility? My doporučujeme sledovat především následující tři faktory.

 

Nejprve se zaměřte na reference a hodnocení zákazníků a nevybírejte podle ceny

Prvním z nich jsou reference a hodnocení zákazníků. Pokud za úklidovou firmou stojí několikaleté zkušenosti v oboru, ale především doporučení spokojených zákazníků, kteří s firmou spolupracují dlouhodobě, nemusíte se bát svěřit úklid do jejich rukou. Reference od zákazníků většinou najdete přímo na webu firmy, takže do této sekce určitě nahlédněte. Dobré je sledovat i recenze nebo komentáře na sociálních sítích a podobně.

Další věcí, kterou byste měli při výběru úklidové firmy zohlednit, je samozřejmě kvalita služeb. Když už úklid svěřujeme odborníkům, musí podle toho výsledek i vypadat. Vždy si předem udělejte malý průzkum vybavení firmy a jejího celkového zázemí.

Ačkoliv bychom se vždy měli řídit především kvalitou poskytovaných služeb a cena by neměla ovlivňovat váš výběr, protože pokud si vyberete podezřele levnou službu, obvykle s odstupem času narazíte na kvalitu, protože cena se odvíjí od platů zaměstnanců, nákupu kvalitních prostředků a pracovních pomůcek atd…pokud je však cena levná, musí daný poskytovatel právě šetřit na těchto věcech, které se pak odráží v jejich kvalitě.

Pro ještě lepší představu o konečné ceně často můžete jednoduše využít možnost nezávazného nacenění úklidových služeb zcela zdarma.

A ještě malá rada na závěr. Úklid v kancelářích a firmy v žádném případě nepodceňujte. V čistém a příjemném prostředí půjde efektivita vašich zaměstnanců strmě nahoru a stejně tak na vaše potenciální partnery nebo klienty, kteří k vám přijdou na schůzku, uděláte dojem. To se týká i úklidu společných prostor vašeho bytového domu, kde konečně skončí hádky mezi sousedy kdo uklidil a kdo ne a bude zase žít v čistém a šťastném prostředí.

Pokud hledáte úklidovou firmu v Uherském Hradišťi a okolí na zajištění pravidleného úklidu, na který se specializujeme, neváhejte nevštívit náš web a kontaktovat nás – www.btfacility.cz/kontakt

Napsat komentář