"Šetříme Váš čas a děláme šťastné prostředí"

Jak? Proč? a jak často čistit sedačku, koberec a čalounění?

Jsme místní experti na strojní hloubkové čištění koberců, sedaček a čalounění. Na čištění přijedeme přímo k Vám domů nebo do firmy. Na trhu působíme již 11 let záruka vaší 100% spokojenosti

Proto bychom Vám rádi odpověděli na otázky Jak? proč? a jak často čistit sedačku, koberec a čalounění?

Jak? nejlepší je si určitě zavolat odbornou úklidovou firmu, která se specializuje na strojní hloubkové čištění koberců, sedaček a čalounění. V naší firmě to funguje tak, že si objednáte buď online nebo telefonicky termín čištění a my přijedeme přímo až k vám domů či do firmy.

Proč čistit koberce či sedačku? Je vědecky dokázáno, že jak koberce, tak sedačky obsahují více bakterií než záchodové prkýnko. Také bývají často plné roztočů. A nejčastěji ztrácí původní lesk, barvu. Hloubkovým strojním čištěním koberce, či sedačky zbavíte prachu, špíny, fleků a zatuchlosti. Navíc cena za odborné strojní čištění je několikanásobně nižší než kdyby jste měli nechat například sedačku přečalounit či dokonce kupovat novou.

Jak často čistit sedačku či koberec? Pokud chcete vaši sedačku či koberec zachovat dlouhodobě jako nový, doporučujeme čistit alespoň 1 x za rok. A pokud máte domácí mazlíčky, či malé děti určitě neváhejte i častěji.

Pokud nevíte na jakou firmu se obrátit, můžete kontaktovat přímo nás zde:

tel.: +420 601 01 01 27, info@btfacility.cz nebo na www.btfacility.cz

Ostatní naše služby